Tudi letos smo medgeneracijski tabor izvedli v Hotelu Delfin v Izoli, ki nam je za naše delo ponudil ugodne pogoje. Povezali smo se tudi z obalnim društvom Svetilnik. Tako kot lansko leto smo se  povezali s pevko Marjetko Popovsko in v dopoldanskem času izvedli skupinski pevsko nastop tudi za ostale goste, ki so z veseljem prisluhnili. Spontan skupen nastop s petjem, šaljivimi zgodbami in plesom je bil izredno uspešen.

Tudi letos smo izvedli predstavitev društva MDJC in ZDSGS. Prikazali smo film »Življenje je kot reka« in občinstvu predstavili naše dejavnosti.

Rdeča nit naših letošnjih pogovorov je bila “Življenje je kot reka”    . Na to temo smo se pogovarjali vsak dan v skupinah in izvedli delavnice v parku. Ves čas tabora je potekala igra Skriti prijatelj.

Eno dopoldne sta bila naša gosta pionirja skupin starih ljudi za samopomoč Branka Knific in Tone Kladnik iz društva Svetilnik iz Kopra. Uvodoma sta spregovorila kako pomemben del družbe so starejši ljudje in kako prav je da starejša generacija spoštuje samo sebe in da se starejšo generacijo spoštuje. Družba, ki ne prepozna vrednosti starejših, njihovega znanja in izkušenj, ter ne vrednoti pomoči, ki jo še vedno nudi starejša populacija, je družba ki ni na pravi poti.