PAVLA PIRNAT, VODITELJICA SKUPINE KORENIN, DOBILA PRIZNANJE OBČINE LUKOVICA

7. septembra 2018 je na prireditvi ob občinskem prazniku občine Lukovica Pavla Pirnat prejela priznanje za svoje delo, vodenje skupine Korenine v vasi Koreno. Predlog za predano in marljivo delo je podalo MD Jesenski cvet Domžale. Pavla s so-voditeljico Mimi Jurjevec vodi skupino Korenine v vasi Koreno, ki šteje 18 članov, kadar pridejo prav vsi. Skupina je res medgeneracijsko zasnovana, saj radi pridejo prav vsi od otrok, mladih do aktivne populacije in starejših. Že na zunaj je videti, da je v skupini prijetno vzdušje, da so člani zadovoljni za kar je velika zasluga tudi na strani voditeljic.

Pavla Pirnat se je usposabljala za voditeljico še pri prof. Ramovšu in že 8 let predano vodi skupino, sodeluje v društvo, se udeležuje društvenih aktivnosti in je pomembno prispevala k dejavnosti društva.

Veseli smo, da je občina Lukovica prepoznala pomembnost dejavnosti MD jesenski cvet Domžale in izbrala Pavlo Pirnat kot osebo, ki pomembno prispeva k družbeni dobrobiti in pozitivno izpostavila ter pohvalila njeno prostovoljsko delo.

Čestitamo Pavla!