MEDGENERACIJSKI TABOR IZOLA 2018

Člani MD Jesenski cvet Domžale smo se tudi letos družili na našem več dnevnem taboru v Izoli. Bili smo pisana druščina, večinoma starejši in tudi nekaj otrok, ki so nam poživili naše druženje. Šest dni smo letovali v Hotelu Delfin v Izoli in za ta čas so naše voditeljice pripravile zanimiv program. Vsak dan pa smo imeli tudi pogovorne skupine. Letošnja rdeča nit pogovorov je imela naslov »Sijaj, sijaj sončece«.

Ob večerih smo se zabavali, peli in se dodobra spoznali. Imeli smo spoznavni večer, pokaži kaj znaš in modno revijo. Pripravili smo tudi predstavitev društva in zabavni program za vse goste hotela.

Najbolj pa nas je prav vse navdušil nastop pevke Marjetke Popovič in obiski otrok iz vrtca Mavrica iz Izole. Prišlo jih je kar 60 in pripravili so nam res prisrčen program.

Seveda pa je ob vsem tem ostalo še dovolj časa za kopanje, klepet in neformalno druženje.

Ob povratku smo si privoščili še kratek izlet v pršutarno Lokev in poizkusili njihov pršut.

Namen tabora je bil dosežen že s tem, da smo se vsi počutili dobro in zadovoljno, razen tega pa so imeli člani možnost še poglobiti medsebojno komunikacijo ter tudi pokazati svoje talente in ustvarjalni duh, ki je pri mnogih še zelo živahen. Cilj našega delovanja je prav to: povezovanje, pogovor, skrb za dobro počutje članov in ohranjanje čilega duha, humorja in razvijanja talentov tudi v tretjem življenjskem obdobju.